<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Fordelene ved Umbraco websites

Umbraco CMS er et dansk udviklet Open Source content management system (CMS) som er baseret på den seneste Microsoft teknologi. Det giver dig det bedste fra to verdener. Du får et professionelt udviklet produkt, der lever op til Microsofts standarder, men kan samtidig nyde godt af de mange fordele, som Open Source-modellen bringer med sig.

 

Brugervenligt system

Alle der i forvejen kender Microsoft Office vil finde Umbraco CMS meget brugervenligt og intuitiv. Hvis du f.eks. arbejder i Word vil du føle dig hjemme i denne brugergrænseflade. Det betyder at det er nemt at arbejde med for brugerne, og at det er enkelt at holde sit website opdateret.

 

Layout som I ønsker det

Der er ingen begrænsninger i hvordan et website i Umbraco CMS kan se ud. Det er også brugervenligt for udviklerne at arbejde med, så der kan laves visuelt meget avancerede websites.

 

Stabilt CMS

Umbraco CMS har et godt ry for at være et meget stabilt CMS system, da det er bygget på ASP.NET platformen fra Microsoft. Sammen med en kraftig Microsoft SQL Server til opbevaring af data, er det samlet en meget stabil løsning. Den stabile opbygning er samtidig mindre påvirket af f.eks. hacker angreb end flere andre systemer, der er baseret på brugen af plug-ins.

 

Gode integrationsmuligheder

Umbraco CMS er et godt valg til webløsninger, der skal integreres med andre systemer, da det er opbygget på baggrund af .NET. Det kan stort set udvides med alt hvad man ønsker sig af funktionaliteter, herunder Sharepoint, Microsoft CRM, Salesforce, etc.

 

Umbraco CMS betyder frihed

Du er ikke bundet af en leverandør, når du vælger Umbraco CMS. Du kan skifte leverandør til andre bureauer der har kompetencer inden for systemet.

 

Mange funktioner i Umbraco CMS

Systemet indeholder som standard en lang række funktioner som gør det nemt for brugerne. Derudover findes der et væld af færdigudviklede funktionaliteter som kan tilføjes, herunder:

  • Nem billederedigering
  • Sproghåndtering
  • Søgemaskineoptimering
  • Nyhedslister
  • Formularer
  • Slideshows
  • Etc.

Over 400.000 implementeringer

Med mere end 400.000 implementeringer på verdensplan, så er Umbraco platformen et af de mest downloadede systemer i øjeblikket, og samtidig godt gennemprøvet. Kendte virksomheder og organisationer som; Heinz, Peugeot, Toyota, Vogue, Henri Lloyd, Tesco, Home, Henning Larsen Arkitekter, Microsoft, Warner Brothers, Kammeradvokaten, Take That, Abba, FDIH, etc. benytter sig af Umbraco CMS. Senest har en lang række kommuner og andre offentlige organisationer valgt at benytte sig af systemet.

 

New Call-to-action

 

Umbraco eller WordPress?

I Propellos er vi leverandører af 2 gode systemer til indholdsstyring af websites; henholdsvis WordPress (baseret på PHP) eller Umbraco CMS (baseret på .NET), som hver har deres fordele. Valget af system afhænger af en lang række forhold som; mål med websitet, behov, brugerkvalifikationer, præferencer og ressourcer.

Du kan læse mere om valget mellem Umbraco eller WordPress her

 

 

Går I med tanker om et nyt website?  Læs mere om overvejelserne ved et website redesign her.