<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ny erfaren partner i Propellos 

Propellos starter det nye år med at sige velkommen til en ny partner i firmaet. Det drejer sig om Jan Bøgely, der er blevet kontaktdirektør, og som pr. 1.3.19 indgår i den daglige ledelse sammen med kreativ chef Thomas Altamirano og CEO Jacob Mohr Hansen. Jan Bøgely har en lang erfaring med salg og marketing inden for reklamebranchen, hvor han bl.a. har været hos Kunde & Co, Brandhouse og Adtomic. Han har også en årrække fra mediebranchen bag sig hos SBS TV og Commute Media.

Den faglige baggrund kommer fra CBS med den Cand.Merc i Strategi, organisation og ledelse – og fra sin tid hos Kunde & Co har han en stærk forståelse for branding og strategisk markedsføring. De seneste år har salg og forretningsudvikling fyldt mere og mere.

”Med det fokus Propellos har på Inbound marketing og Marketing automation så jeg en god mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem salg og marketing, som de seneste år har fyldt mere og mere hos mig. Her kan jeg også bruge mine kompetencer indenfor salgsoptimering og CRM samt viden omkring strategisk marketing.” udtaler Jan sig.

Jan Bøgely vil I Propellos have fokus New bizz og more bizz, og her udtaler Jacob Mohr Hansen ”Med sin store erfaring inden for bureauverdenen, vil han tilføre Propellos en stor viden omkring forretningsudvikling og marketing strategi, som vil komme mange af vores kunder til gode. Inbound marketing vil samtidig være et område som vi vil være i stand til at opgradere med tilgangen af Jan, og som bliver en stadig større del af forretningen”.

Share