<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nye kræfter i Propellos

Vi er tilbage fra sommerferien og starter august med spritnye kræfter. Vi har ansat Kristine Cordes Felby pr. 1. august til at varetage nogle af vores content-opgaver, E-mail og Marketing Automation.

Hun er uddannet Cand.IT i Digital Design og Kommunikation fra 2011 og har arbejdet med digital markedsføring i både rejsebranchen og kontorforsyning. Hun har derfor et bredt kendskab til både B2B og B2C markedsføring. Inden sin kandidatgrad i IT, fik Kristine en bachelor i Biblioteks- og Informationsvidenskab - men det var inden for it og marketing at hun fandt sin store interesse.

10 års erfaring i marketing har gjort det lysende klart for Kristine:

 

”Jeg brænder mest for mit arbejde, når jeg kan være med til at præge hver eneste kundes liv positivt, med den rette information, det rette sted og på det rette tidspunkt. Med mine kompetencer i personaliseret kommunikation og mit øje for den gode historie, ser jeg en fantastisk mulighed for at udvikle mine kompetencer og tilføre værdi til Propellos kunder”

 

Kristine vil i Propellos have fokus på Inbound Marketing, samt udvide forretningen med hendes kompetencer inden for E-mail Marketing og Marketing Automation.

Share