<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

I VAGUR LUFTHAVN ER DEN RØDE LØBER BLEVET RULLET UD, OG DU BLIVER BUDT "VELKOMMEN HJEM" PÅ ET BILLBOARD FRA VIRKSOMHEDEN ELEKTRON.

Elektron, som er markedsledende på Færøerne inden for IT udvikling, syntes at de besøgende (og en dermed en stor del er deres kunder) skulle have en lidt anden modtagelse end de traditionelle branding billboards i lufthavnen.

Virksomheden er kendt for at servicere sine kunder godt, og kan nu med rette sige at de tager godt imod kunderne så de føler sig trygge og hjemme - lige fra det øjeblik de sætter deres ben på Færøsk jord. På samme måde tager de sig af kundernes it projekter, og sørger for at de kommer godt igennem udfordringerne. Billboardet sidder der hvor de flyrejsende står og venter på bagagen. Billedet er taget i ankomsthallen - præcist lige der hvor de rejsende normalt kommer ud og bliver taget imod af venner og familie.