<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Propellos

Propellos er blevet en del af Connected

Propellos er blevet en del af Connected  Lige før årsskiftet blev Propellos en del af reklamebureauet Connected, da de købte en aktiepost i firmaet...
Læs mere

Website til forhandler af Volvo

Nyt website til volvo forhandler PL Stórbilar er forhandler af Volvo/Renault lastbiler og busser har netop lanceret deres nye website – designet og..
Læs mere

Ny erfaren partner

Ny erfaren partner i Propellos  Propellos starter det nye år med at sige velkommen til en ny partner i firmaet. Det drejer sig om Jan Bøgely, der er..
Læs mere

Branding og website til internationalt kuffertmærke

Branding og website til internationalt kuffertmærke Det japanske mærke Echolac, der producerer kvalitetskufferter, satser nu på at vinde større..
Læs mere

Opdatering af visuel identitet og website for Scan Lifting

OPDATERING AF VISUEL IDENTITET & HJEMMESIDE FOR SCAN LIFTING Scan Lifting har specialiseret sig inden for salg af kraner, løftegrej og..
Læs mere

Nyt design til Den Gule Cottage

Nye ejere og design, der initierer høj standard De nye ejere bag Den Gule Cottage ønskede et nyt design til websitet samt et logo, som indikerer..
Læs mere

Online designmanual styrker visuel identitet

online designmanual styrker visuel identitet En god designmanual er med til at sikre, at jeres visuelle identitet står skarpt i alle jeres touch..
Læs mere

Ny medarbejder

Ny content pilot til Propellos Der er forår i luften, og den friske forårsvind har blæst en ny content manager med sig til Propellos. Han hedder..
Læs mere

Kronborg om styrbord

Kronborg om styrbord Nyt website til frontløber indenfor international fragtrevision ”Kronborg om styrbord” var et udbredt udtryk blandt søfolk i..
Læs mere

Nyt website til verdens første industrisymbiose

Nyt website til verdens første industrisymbiose Kalundborg Symbiose er verdens første industrisymbiose, og har udviklet sig løbende over de sidste 50..
Læs mere

Nye ansigter hos Propellos

Nye ansigter hos Propellos! Vi har netop budt varmt velkommen til Mollie Gilmartin og Kimberly Verhoeven. Kimberly er fra Holland og er vores nye..
Læs mere

Website til nyt og kreativt legetøj

Website til nyt og kreativt legetøj til børneinstitutioner Folkene bag X Block™ har udviklet et nyt og spændende byggeklodskoncept, der sætter godt..
Læs mere

Medarbejder vinder D&AD New Blood Award 2017

vinder af D&AD New Blood Award 2017 New Blood Award er en af branchens mest prestigefulde internationale ungdomspriser, og det var med stor glæde at..
Læs mere

Nyt informations website til tilflyttere fra Grønland

Nyt website til DE Grønlandske huse i Danmark Informations-websitet "kenddanmark.dk" hjælper med at gøre overgangen fra grønland til danmark så..
Læs mere

Nye kreative ansigter

Nye ansigter i messen I denne iskolde tid har vi lige budt varmt velkommen til Fenne Van Den Broek og Dea Svanholm. Fenne van den Broek kommer fra en..
Læs mere