<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Nyt website til frontløber indenfor international fragtrevision!

”Kronborg om styrbord” var et udbredt udtryk blandt søfolk i gamle dage. Det betød, at man snart var hjemme igen efter måske årevis undervejs. Kronborg har også haft en helt anden og speciel betydning for Danmark. Det var en markant toldstation for fragtskibe, der ønskede at passere øresundsstrædet - og slottet havde dermed ”kontrol” over en stor del af fragten til og fra Danmark. På samme vis holder International Fragt Revision (ITR) et godt øje med kundernes fragtindkøb for at sikre de bedste priser og betingelser på markedet. Firmaet er samtidig placeret i Ålsgårde nær Helsingør og kan med billedet fremhæve symbolikken omkring fragt, tillid og seriøsitet. Som pioner på det danske marked, og derfor en frontløber inden for fragtrevision, har ITR slået sig fast som de førende inden for feltet. Deres kompetencer er optimering, rådgivning, revision og de opnår typisk store besparelser i form af nedbringning af transportudgifter.

ITR's gamle hjemmeside var ikke responsivt, samtidig med at det bagvedliggende content management system ikke gav mulighed for at bygge custom løsninger, som kunden ønskede. Det gav Umbraco CMS rigtigt gode muligheder for. Det var bl.a. muligheden for at lave en ”Konsekvensberegner” (Impact calculator), som gav brugerne mulighed for at på en nem og hurtig måde at se, hvilke konsekvenser en ændring i transportudgiften kan have af indflydelse på omsætningen. Med mulighed for at sende en forespørgsel på fragtpriser (My inquiry) og en benchmarking har brugerne flere muligheder for at opnå yderligere besparelser på deres fragtindkøb.

Se det nye website her

 ITR-Header-1800x950px