<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Positive resultater for Grupperejsebureauet

 

Grupperejsebureauet, der arrangerer studieture for ungdomsuddannelser, kontaktede Propellos for fem måneder siden for at høre nærmere om hvilke digitale tiltag de med fordel skulle priotere for at optimere deres digitale markedsføring. Det blev til et nyt website og en inbound marketingstrategi, der nu er i gang med at blive implementeret i virksomheden. De positive resultater kan allerede nu ses på alle parametre. Propellos har været meget tæt på processen med en inbound retainer aftale.

 

Trafikken til websitet er steget med mere end 45% (i forhold til samme periode sidste år), bounceraten er faldet med 13%, gennemsnitstiden på websitet er steget med 22%, og der er sket en stor stigning i interaktionen på de sociale medier. Endelig er antallet af konkrete forespørgsler på studierejser steget med 15,5%, og ordrebogen er tilsvarende steget.

I perioden har Pay-per-click aktiviteterne (på Google Adwords og Facebook) været reduceret til et absolut minimum - der har udelukkende været brug af re-targeting kampagner med et lavt budget. Adwords-aktiviterne blev skåret markant ned på baggrund af ”for høje” klikpriser og manglende kvalitet i de leads som det generede.

 

LÆS MERE OM INBOUND MARKETING

 

Kundeorienteret tilgang

Med inbound marketing tilgangen er Grupperejsebureauet blevet mere fokuseret på at tiltrække potentielle kunder ved at skabe værdi gennem mere interessant og relevant indhold. Det skete gennem fire overordnede trin.

4 trin til inbound marketing:

  • Buyer personas
  • Brugerrejsen
  • Målrettet content
  • Distribution

I de første skridt på vejen mod en inbound strategi, udarbejdede vi fire buyer personas og definerede brugerrejsen i tæt samarbejde med Grupperejsebureauet. Ud fra dette fik vi en bedre forståelse for, hvordan disse buyer personas kunne føres gennem beslutningsprocessen via målrettet indhold i den rette kontekst.

Vi gik struktureret til værks i form af opsætning af konkrete målsætninger, content-planer og løbende måling af performance på de forskellige platforme. Dermed var det muligt at holde øje med, hvad der virker, og hvad der ikke gør – og optimere hvor det var nødvendigt.

Der blev forfattet en række blog-indlæg for Grupperejsebureauet på baggrund af søgeordsanalyser og deres buyer personas – for at sikre relevansen og de forskellige stadier i brugerrejsen. For at konvertere de besøgende til leads, blev der anvendt Calls To Actions, som indledningsvis var målrettet en praktisk guide til planlægning af studieture. Landingpages med Sign up til guiden blev implementeret, og disse udmøntede sig i automatiserede flows i Mailchimp. Udover dette blev der løbende sendt traditionelle nyhedsbreve ud til at understøtte indbound indsatsen.

Hjemmesiden er samtidig blevet SEO optimeret på baggrund af søgeordsanalysen, og løbende forbedret/tilpasset flere relevante søgeord. Det har resulteret i en væsentlig fremgang i top10 rankings på søgemaskinerne, og dermed været med til øget organisk trafik på hjemmesiden. Der var udelukkende fokus på long-tail søgeord, som er tættere på en konvertering på siden.

Sociale medier har fungeret godt til at distribuere det gode indhold der blev skabt, og hvor der primært har været fokus på Facebook, Instagram og LinkedIn. Indsatsen har givet gode resultater - der er sket en betydelig stigning på de sociale medier over de sidste fem måneder dvs. markant flere leads finder Grupperejsebureauet via disse sociale medier. 

”Efter lidt søgning på nettet fik vi kontakt med Propellos med henblik på at få ny hjemmeside. Vores hjemmeside er kommet i luften og Propellos fik os med på idéen om Inbound marketing, som var helt nyt for os.
 Propellos har ydet en stor indsats for at forstå kunderne på vores nichemarked, at insistere på vigtigheden af ’content’ i markedsføringen og at gennemføre overgangen fra traditionel til digital markedsføring. Samtidig har vi været glade for behagelig og uhøjtidelig dialog. Vi kan derfor varmt anbefale Propellos.”
Carsten Johansen, Manager & Partner hos Grupperejsebureauet 

GRB_Magazine_1800x950px 

Læs case om Grupperejsebureauet her

Se Grupperejsebureauets hjemmeside her. 
  

VIL DU VIDE MERE OM INBOUND MARKETING?  BESTIL MØDE HER