<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Hold kundeemnerne varme med effektive nyhedsbreve fra Mailchimp - det er både nemt og billigt

Nyhedsbreve er et effektivt redskab til at sikre jeres firma en "top of mind" position hos kunderne. Regelmæssige udsendelser af nyhedsbreve støtter salgsarbejdet og sørger for at I ikke bliver glemt når købsbehovet opstår. Samtidig er kontaktprisen meget lav og det brugervenlige online system, Mailchimp som vi har valgt at benytte os af, gør det nemt at være ambitiøs på området.

trænger igennem spamfiltre

Ved at udsende nyhedsbreve gennem et af markedets mest troværdige systemer, så er I sikre på at brevene kommer forbi spamfiltre og opnår høje leveringsrater. Systemet stiller generelt meget store krav til kundernes brug af systemet og de mails der bliver sendt ud. Kunder der ikke overholder de strenge regler får lukket deres konto, hvis der er blot ganske få klager om spam. Det er kun godt at de er så regelrette, da det gør brugen mere effektiv for dem som overholder reglerne.

Nyhedsbrevet vises rigtig i alle mailklienter

Forskellige mailklienter som Outlook, Gmail, Apple mail, etc. har det med at vise indholdet forskelligt. Det som ser fint ud i den ene mailklient kan se helt anderledes og uheldigt ud i en anden mailklient. Mailchimp anvender designskabeloner som bliver sat individuelt op efter kundernes identitet. Det betyder at flot designede MailChimp nyhedsbreve opleves ens, uanset den mailklient som det bliver åbnet med. Designskabelonen er samtidig med til at gøre det meget enkelt når nyhedsbrevet skal sættes op. Det eneste man som bruger skal koncentrere sig om er at indsætte billeder og tekst. Det hele foregår i nogle få enkle trin.

Udvikling af grænseflader fra Mailchimp til andre systemer

Det kan være hensigtsmæssigt at integrere Mailchimp med andre systemer, så f.eks. mailinglister bliver opdateret fra jeres CRM system. Der kan også sættes en løsning op, så indhold automatisk trækkes fra et CMS-system. Vi har arbejdet med design og installationer i Mailchimp gennem flere år og kan udvikle forskellige automatiseret processer i forhold til jeres andre systemer. På samme vis er der også en række muligheder for at integrere med sociale medier.

Segmentering

Med Mailchimp er der mange muligheder for at segmentere i listerne ud fra flere variabler. Du kan f.eks. vælge at segmentere ud fra lokation, hvor du kun sender til de modtagere der ligger 50 km fra jer. Du kan også vælge de mest loyale nyhedsmodtagere ud fra den rating de får. De forskellige variable kan selvfølgelig kobles sammen. Og med en integration til et CRM system er der endnu flere muligheder.

Automatisering

Send automatiske e-mails til dine kunder lige når det passer dem - og gør din E-mail markedsføring endnu mere effektiv. Med Maichimp er der mulighed for at sætte et automatisk workflow op hvor du definerer hvad og hvornår der skal sendes automatiske e-mails. Det kan enten være baseret på bestemte handlinger der trigger et flow af E-mails (fx. Efter tilmelding til et nyhedsbrev sendes automatisk et introtilbud, og en opfølgning ugen efter) eller baseret på datoer. Her kan kan man sikre at kunden får et fødselsdagskort eller at der bliver sendt bestemte mails x antal dage efter.

Multi users - avanceret brugerstyring

Mailchimp giver mulighed for at arbejde med flere forskellige brugergrupper - alt efter om man er administrator, forfatter eller kun må kigge på nyhedsbrevene. På den måde kan man opsætte tilladelser for hvem der må gøre hvad med nyhedsbrevene. En praktisk funktion når man arbejder i større organisationer på tværs af lande.

Omfattende statistik

Mailchimp gør det muligt at nøje følge udsendelserne af nyhedsbrevene. Her kan man bl.a. se hvilke modtagere der åbner deres email, hvor der bliver klikket i nyhedsbrevet og hvordan nyhedsbrevet performer i forhold til andre nyhedsbreve. Der er en lang række muligheder som kan hjælpe sælgerne til at blive klogere på sine kundeemner. Google analytics og Mailchimp kan nemt kobles sammen så man kan se hvor godt nyhedsbrevet konverterer på hjemmesiden.

app til din smartphone & Apple watch

Der er blevet udviklet en praktisk applikation til mobiltelefonen (og apple watch), så man kan oprette nye modtagere direkte på telefonen og tjekke statistikken på nyhedsbrevene.

Gratis op til 2.000 modtagere

Det er gratis at sende nyhedsbreve ud med Mailchimp, sålænge I ikke overstiger 2.000 modtagere og 12.000 nyhedsbreve om måneden. Se mere om priser for Mailchimp her.

Kom hurtigt i gang med nyhedsbreve

Det er hurtigt at komme i gang med at benytte Mailchimp. Vi designer en skabelon som passer til jeres identitet og importerer jeres eksisterende mailadresser ind fra excel eller andre formater. Vi udleverer en quickguide til Mailchimp på dansk eller underviser jer i systemet og E-mail marketing - så er I klar til at sende professionelle nyhedsbreve ud.

Læs mere om Mailchimp her

Responsive nyhedsbreve

Antallet af de mobile enheder er stærkt stigende, og det stiller større krav til at nyhedsbrevene også bliver responsive. Det betyder at et nyhedsbrev fra MailChimp tilpasser sig skærmen på en smartphone eller tablet. Du kan læse mere om muligheden her.

 

Hent Mailchimp Guide på dansk 

 

Vil du hurtigt i gang med Mailchimp?

Kontakt Propellos på tlf. 31 71 99 39 eller mail til info@propellos.dk og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.