<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

I et konkurrencepræget marked er websitet blevet en stadig vigtigere kommunikationskanal for Luthersk Missions Højskole. Propellos står bag det responsive website, der er implementeret i Wordpress

[row cols_nr="2"]

[col size="6"]

LMH er en selvejende undervisningsinstitution med mere end 90 år bag sig. Skolen har særlig fokus på bibel, tro og kristendom, og der er ca. 110 elever om året, som gennemfører forløbet på den smukt placerede skole ved slotsparken i Hillerød - lige ned til Esrum sø.

Det er vigtigt for skolen, at der skal være tid og ro - til fordybelse og personlig udvikling. Eleverne skulle gerne blive afklaret i forhold til deres egen kristne tro og plads i verden. Samtidig lægges der stor vægt på fællesskabet og relationernes betydning.

[/col]

[col size="6"]

Krav til designet var, at det både visuelt og funktionelt skal appellere til målgruppen af potentielle højskoleelever. Store billeder, store knapper og en simpel struktur er kendetegnet ved det nye website, som også indeholder film og integration af facebook. Bomærket fik en mindre revidering i forbindelse med det nye website for at fremstå mere tydeligt på online medierne.

Se det nye website her

[/col]

[/row]