Propellos

Løvernes konge og telefonen blev mine nye venner

LØVERNES KONGE OG TELEFONEN BLEV MINE NYE VENNER Lige siden jeg var lille, har jeg forsøgt at undgå at bruge en telefon. Min mor ringede altid til..
Læs mere

7 gratis redskaber til marketingchefen

7 Gode, GRATIS redskaber til marketingchefen - hvis du interesserer dig for digital markedsføring  
Læs mere

10 grunde til at den digitale marketing strategi er altafgørende

10 grunde til hvorfor den digitale marketing strategi er altafgørende   
Læs mere

Inbound marketing og sociale medier

Sociale medier er en vigtig del af jeres inbound marketing  Brugen af de sociale medier er stadig stærkt stigende, og det er absolut ikke kun i..
Læs mere

WordPress eller Umbraco som CMS?

WordPress eller Umbraco som CMS? Skal man vælge WordPress eller Umbraco til indholdsstyring af websites? Dette spørgsmål møder vi ofte når vi..
Læs mere

Sådan udvikles den brandgode visuelle identitet

Udvikling af visuel identitet og logo Et solidt brand er et af de mest værdifulde aktiver en virksomhed kan have. Men hvad inkluderer et stærkt brand..
Læs mere

Mailchimp skabeloner

unikke skabeloner til jeres virksomhed Er I kommet godt i gang med at bruge nyhedsbrevsystemet MailChimp? Men er du også blevet træt af..
Læs mere

Mailchimp guide på dansk

Guide til Mailchimp på dansk - NY opdateret version! Vi har udviklet en guide på dansk til Mailchimp, og som hjælper jer med at komme godt i gang med..
Læs mere

Guide til Umbraco - på dansk

Guide til Umbraco på dansk Umbraco CMS er nemt at opdatere hvis du kender bare lidt til Microsoft produkter. I denne Quick-guide gennemgår vi de mest..
Læs mere