<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Propellos

Den gode kravspecifikation til hjemmesiden

Den gode kravspecifikation til hjemmesiden I vores digitaliserede verden skal en virksomheds hjemmeside helst være en fintunet vækstmotor, der kan..
Læs mere

Sådan får du salg og marketing til at arbejde i samme retning

Sådan får du salg og marketing til at arbejde i samme retning Hvad laver de egentlig i farvelade (marketing) afdelingen?, og får vi snart nogle..
Læs mere

Er telefonsælgeren gået kold?

Er telefonsælgeren gået kold? Kontakt folk over telefonen og tilbyd dine produkter, uden de har vist interesse. Sådan afsætter du dine produkter..
Læs mere

SEO og inbound marketing

SEO og inbound marketing Ønsker du at få dit content på hjemmesiden højt rangeret hos søgemaskinerne? Så er det vitalt at have SEO i baghovedet, når..
Læs mere

Mailchimp guide på dansk

NY Guide til Mailchimp på dansk - opdateret version! Vi har videreudviklet vores guide på dansk til Mailchimp, og som hjælper dig med at komme godt i..
Læs mere

Tekst i inbound marketing processen

Tekst og inbound marketing  Flere har spurgt, hvordan jeg som tekstforfatter arbejder med Inbound Marketing. Der er flere måder, jeg gør det på. Jeg..
Læs mere

Vigtigheden af en karakteristisk Tone of Voice

VIGTIGHEDEN AF EN KARAKTERISTISK TONE OF VOICE ”Tone of voice”. Hvad dækker begrebet over, og hvilken indflydelse har det på din kommunikation?..
Læs mere

Løvernes konge og telefonen blev mine nye venner

LØVERNES KONGE OG TELEFONEN BLEV MINE NYE VENNER Lige siden jeg var lille, har jeg forsøgt at undgå at bruge en telefon. Min mor ringede altid til..
Læs mere

7 gratis redskaber til marketingchefen

7 Gode, GRATIS redskaber til marketingchefen - hvis du interesserer dig for digital markedsføring  
Læs mere

10 grunde til at digital marketing strategi er altafgørende

10 grunde til, hvorfor den digitale marketingstrategi er altafgørende   
Læs mere

SSL Certifikat

Derfor skal i have et ssl certifikat til jeres website SSL er en sikkerhedsteknologi, som sikrer, at data forbliver privat. SSL er en forkortelse for..
Læs mere

E-marketing er stadig ekstremt effektivt

Ny undersøgelse: E-mail marketing er stadig ekstremt effektivt  Det digitale nyhedsbrev er stadig et af de mest effektive værktøjer til at nå dine..
Læs mere

Inbound marketing og sociale medier

Sociale medier er en vigtig del af jeres inbound marketing  Brugen af de sociale medier er stadig stærkt stigende, og det er absolut ikke kun i..
Læs mere

WordPress eller Umbraco som CMS?

WordPress eller Umbraco som CMS? Skal man vælge WordPress eller Umbraco til indholdsstyring af websites? Dette spørgsmål møder vi ofte når vi..
Læs mere

Sådan udvikles den brandgode visuelle identitet

Udvikling af visuel identitet og logo Et solidt brand er et af de mest værdifulde aktiver, en virksomhed kan have. Men hvad inkluderer et stærkt..
Læs mere