<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Fra underspillet visitkort til et visuelt, æstetisk univers

 

Som professionel fotograf arbejder David Rosted primært med virksomheder, organisationer og bureauer - og sekundært med det rene reklamefotografi. Han har desuden specialiseret sig i portrætfotografi og videoproduktioner, hvor lyslægningen er hans grundetik og motivation.

 

Med sådan et bagkatalog havde han brug for en ny hjemmeside, da hans nuværende ikke demonstrerede hans kunnen tilstrækkeligt.

Når vi designer en ny hjemmeside, er det naturligvis vigtigt at indhente viden om det produkt, som kunden vil sælge. Derfor indledte vi, som altid, med en research fase, hvor vi kiggede på hvad andre inden for samme felt fremhæver. Men da vi startede på dette projekt, oplevede vi (og undrede os over), at fotografers hjemmesider generelt var meget lidt visuelle og ret så underspillede. Mange valgte at skrive sig ud af deres service frem for at vise det de er allerbedst til - nemlig æstetik og flotte billeder. Desuden ville mange hellere skrive om deres allerseneste projekt, frem for at fremhæve deres visuelle tidslinje. Og det er jo synd, når det netop er fotografiet der er varen.

Derfor så vi manglen på ovenstående, som en mulighed for at positionere Rosteds talent og fremhæve hans håndværk endnu mere gennem hans værker. Vi tog udgangspunkt i, at Rosted hjemmeside skulle demonstrere et lige delt visuelt mix af hans seneste projekter og hans største værker. Hans univers skulle synes dynamisk, samt demonstrere de anskuelser han når han arbejder med forskellige organiske og/eller behandlede udtryk. Samtidig skulle hjemmesiden være primus motor for væksten i hans forretning.  

Løsningen er blevet en hjemmeside med et enkelt design og som har fokus på 4 indgange; Portfolio, Specialer, Referencer, samt en beskrivelse af David som fotograf. Hans mange værker fremgår i 5 forskellige kategorier. Desuden gjorde vi det nemt at kontakte ham i en kontaktformular i menuen og i bunden af hver underside.

Se David Rosteds hjemmeside her.

 

webDesktop_CaseImages_1920x1080px_01

Research_CaseImages_1920x1080px_02

webMobile_CaseImages_1920x1080px_02

logoMobile_CaseImages_1920x1080px_02