<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Website til nyt og kreativt legetøj til børneinstitutioner

Folkene bag X Block™ har udviklet et nyt og spændende byggeklodskoncept, der sætter godt gang i den fantasifulde leg. Det er samtidigt et sikkert og godkendt alternativ til de kendte mælkekasser. Propellos har hjulpet med et nyt responsivt website

Stakkevis af grønne mælkekasser – det er vist et syn, de fleste børneinstitutioner kender. De velkendte plastikkasser til mælk er populært legetøj i børnehaver, SFO’er og skoler over hele landet. Sådan var det også i den københavnske børnehave, hvor Oliver Erritzøe, begyndte at arbejde i 2010. Børnene blev mere og mere kreative, efterhånden som stakken af mælkekasser voksede, og der blev bygget cykelbaner, labyrinter, legehuse og meget mere. Mulighederne var uendelige, og legepladsen blev til et meget mere spændende sted at være. Der var bare lige et – væsentligt – minus: Mælkekasserne er ikke godkendt som legetøj, og de væltede nemt.

Website til verdens bedste legetøj

Derfor gikX Block™ i gang med at udvikle et alternativ – som både skulle være sikkert og godkendt. Det skulle i al sin enkelthed være verdens bedste legetøj – som løbende skal videreudvikles. I 2016 blev de første X Block™ byggeklodser designet og produceret i slagfast plast. Klodserne er sikre og stabile, fordi de bliver stablet i halvforbandt (som man kender fra murstensbyggerier). I oktober er det nye koncept klar til at blive leveret til de første institutioner rundt om i landet.

Det nye website har fokus på at vise alle mulighederne og tankerne bag det nye koncept. Der er samtidig mulighed for at bestille en startpakke indtil klodserne kommer på lager. Herefter vil den blive lavet om til en webshop med mulighed for at bestille alle produkterne.

Se website for X Block™  her

XBlock-Website-RGB-1800x950px-01.jpg