<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Webformidling af et helt unikt koncept

 

Siden 1984 har det historiske og smukke Jeckels Gl. Skagen dannet ramme om et af Danmarks mest succesfulde timeshare-hoteller, der huser 42 skønne ferielejligheder i Skagen. Timeshare-hotellets koncept er, at hver af deres lejligheder har unikke ejere hver uge året rundt. Typisk vil en timeshare-ejer benytte ’sin egen’ lejlighed den samme uge år efter år – men skulle det hænde, at en ejer ikke ønsker at benytte sin uge i et givent år, kommer en sådan lejlighed typisk til leje.

 

Jeckels Gl. Skagen ønskede at få en ny hjemmeside, hvor dette unikke – men også forholdsvist komplekse koncept – kunne formidles forståeligt til kommende købere, lejere og ejere.

Der blev lagt vægt på at den nye hjemmeside skulle servicere to primære formål.

 

Jeckels Gl. Skagens ejere

Hjemmesiden skulle være langt mere brugervenlig for nuværende ejere. Det skulle være en portal hvor man som ejer kunne logge ind og tilgå egen relevant data. Desuden skulle der være en vis mængde selvbetjening, således at man som ejer selv ville kunne sætte ens lejlighed til leje, til salg eller bytte. Ligeledes skulle hjemmesiden kunne besvare en lang række af typiske forespørgsler som normalt ender på administrationens bord, således at denne byrde blev lettet.

 

Jeckels-WebDesign-RGB-1920x1080px_04

 

Potentielle købere

Jeckels Gl. Skagen ville være bedre til at sælge (og formidle) timeshare-begrebet med henblik på salg og chancerne for udlejning skulle forøges væsentligt. Sommermånederne var sjældent et problem, men de møder udfordringer i ydersæsonerne. Og det er måske lidt ærgerligt, da både Jeckels og Skagen tager sig rigtig godt ud hele året.

 

Hjemmesiden er nu i luften og har fået et væsentlig løft i alt fra det intuitive, det navigerende og det visuelle, så alle der besøger det nye site, føler sig både velkommen og hjemme på Jeckels.

 Se den her

 

Jeckels-WebDesign-RGB-1920x1080px_02