<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Et visuelt løft af hjemmeside!

Scan Lifting har specialiseret sig inden for salg af kraner, løftegrej og håndteringsudstyr samt serviceeftersyn af udstyret. Propellos har ligesom Scan Lifting påtaget sig en ”løfteopgave”, men har i dette tilfælde koncentreret sig om at løfte den visuelle del af virksomheden og hjemmesiden.

Opdateret identitet
Scan Lifting har fået opdateret logo´et med en mere moderne font og en forenkling af selve logoét. Den visuelle identitet er blevet suppleret med et nyt og mere omfattende farveunivers, der giver en del flere muligheder i kommunikationen end tidligere. Propellos har i samme forbindelse lavet design til deres store hovedkatalog, som med hele 305 sider giver et godt indblik i deres omfattende sortiment.

Nyt website
Den nye hjemmeside fungerer primært som et online katalog – og er selvfølgelig responsivt, så det er nemt at tilgå fra en mobil, når f.eks. kunden står midt ude på en byggeplads. På siden er der mulighed for kigge igennem det store katalog af varer – og som på en almindelig webshop – at lægge produkter i en varekurv. Til sidst kan den besøgende fremsende én samlet forespørgsel til Scan Lifting, som herefter returnerer med et tilpasset tilbud. Priserne på produkterne varierer generelt meget, og i mange tilfælde er de en del mere kompliceret end standard varer, så det var ikke hensigtsmæssigt at lægge en betalingsgateway på hjemmesiden.

Scan Lifting har med denne løsning fået opdateret sin visuelle identitet og en række identitetselementer med sigte på et mere moderne og karakteristisk udtryk for virksomheden, der arbejder med en verden i kraner og løftegrej.

Se det nye website her

ScanLifting_Website_1800x950px_01

ScanLifting_Katalog_1800x950px_01

ScanLifting_Logo_1800x950px_01

ScanLifting_Paperline_1800x950px_01

ScanLifting_TypoColors_1800x950px_01