<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Nye ejere og design, der initierer høj standard

De nye ejere bag Den Gule Cottage ønskede et nyt design til websitet samt et logo, som indikerer restaurantens høje standard. Propellos udviklede som følge heraf nyt design til websitet samt et logo med et simpelt og klassisk udtryk, der netop viser, hvad man kan forvente ved et besøg på restauranten med den idylliske udsigt over Øresund: kvalitet.


Den Gule Cottage er smukt beliggende på Strandvejen i Nordsjælland med en udsigt over en strand, som de fleste i Danmark formentlig har et kendskab til eller har hørt om: Bellevue. Den Gule Cottage har for nyligt fået ny restauratør, som også er ejer af Raadvad Kro i Lyngby. De ønskede et nyt design til websitet til Den Gule Cottage, som følger Raadvad Kro’s, men samtidig har sit eget udtryk og viser, at det er to forskellige restauranter, om end de begge har en skøn beliggenhed.

Propellos implementerede det nye design i Umbraco og havde et simpelt og klassisk udtryk for øje. Ligesom Raadvad Kro er selve huset i fokus, når de besøgende klikker ind på hjemmesiden. Hjemmesiden har et minimalistisk og simpelt design, men indeholder tilstrækkelig information og billeder, som viser, hvad Den Gule Cottage står for – lækker mad og idyllisk udsigt over både strand og skov. Restauranten er allerede kommet godt fra start, da de i løbet af de få ugers åbningstid har fået rigtigt gode anmeldelser. 

Alt i alt har Propellos udviklet et website med et design, der er tilpasset restaurantens logo og identitet – et design, som viser, hvad restauranten står for: høj standard.

Se det nye website her

 

DGC-Logo-embossed-1800x950px-01