<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Isoglobal er en skandinavisk/tysk virksomhed med international fokus, og som inden for de sidste par år har oplevet en stor succes inden for teknisk isolering

Virksomheden har især forstået at skille sig ud ved at være yderst kompetente til at finde frem til de helt rigtige produkter og leverandører til deres kunder. Og med baggrund i forskellige nationaliteter og mange års erfaring fra branchen, kender de markederne bedre end de fleste.

På vejen fremad ønskede de at opdatere deres visuelle identitet og website, så profilen blev mere professionel, moderne og imødekommende. Propellos kom på banen da en af ejerne, så hvad vi havde gjort for andre virksomheder med lignende udfordringer.

Der blev udviklet en ny identitet, med en opdatering af det eksisterende logo og en helt ny corporate farve. Det blev til en rød/orange farve som leder tankerne hen på varme - og i direkte relation til isoleringsprodukterne.

Den nye visuelle identitet dannede baggrund for et nyt website udviklet i Umbraco CMS.

Se website her