<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Nyt website til DE Grønlandske huse i Danmark

Informations-websitet "kenddanmark.dk" hjælper med at gøre overgangen fra grønland til danmark så enkel som muligt. Her kan de besøgende finde råd og vejledning om alt fra hvad du bør overveje, hvordan du planlægger og hvordan du bor i danmark

Når man vælger at rykke teltpælene op og flytte til et nyt land kan overgangen være svær. Det har De Grønlandske Huse i Danmark valgt at fokusere på med sit nye website Kenddanmark.dk. Formålet er at give en hjælpende hånd før, under og efter flytningen. På siden kan man for eksempel læse om nogle af de overvejelser man bør gøre sig i forbindelse med en flytning fra Grønland til Danmark. Relevante overvejelser såsom boligsituation, arbejdssituation, uddannelse, økonomi, kultur- og sprogforskelle, og hvad hvis man fortryder sin flytning? Netop de overvejelser kan du også finde hjælp til at planlægge dig ud af og du kan finde hjælp til at få papirerne i orden samt finde en huskeliste. Okay, nu er der tjek på alt forarbejdet og rullekufferten er pakket. Men hvordan er der egentlig i Danmark for dig med børn? For dig på pension? For dig i uddannelse? Det forsøger Kend Danmark at belyse, så man ved, hvad man går ind til når man træder ud af Kastrup Lufthavn og man skal til at finde sin vej ud i det nye danske, ganske land.

Ensomheden kan let melde sig når man er tilflytter til et nyt og fremmed land. Derfor oplyser Kend Danmark også om forskellige netværksarrangementer og steder, hvor man kan få hjælp, hvis man har en lidt svær hverdag i Danmark.

Og hvis man skulle ende med at savne det grønlandske for meget og har et ønske om at rykke teltpælene op igen og flytte tilbage - så er der også hjælp at hente på det område.

Se websitet for kenddanmark.dk her

Læs også vores case om arbejdet vi lavede for Det Grønlandske Hus i København her.