<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Ny responsiv hjemmeside til KEEL Industrial Mobility

Keel leverer serviceydelser til den voksende off- og onshore industri, herunder software og applikationer. Senest har har en øget fokus på mobile apps til brug ude i felten, resulteret I en seperat hjemmeside der fremviser keel's industrial mobility sortiment.

Keel Industrial Mobility Apps, specialiserer sig i at udvikle skræddersyede apps til data indsamling i felten, validering, kontrol, live opdatering af arbejdstegninger m.m. for at reducere tid og omkostninger for virksomheden samt gøre det muligt at overvåge og tracke alle aktiviteter i felten.

Hjemmesiden er lavet til at fremvise de forskellige industri mobil apps som Keel har i deres sortiment. Det var vigtigt med store og klare billeder der giver et indblik i hvad de forskellige apps kan tilbyde, samt information om hvad de kan og i hvilke arbejdssituationer de er egnet. Designet af siden er luftigt og simpelt, med kortforklarende informationstekster ved de forskellige billeder.

Se det nye website for Keel Industrial Mobility her

Propellos har tidligere stået bag revidering af Keel's logo, den visuelle identitet og responsive website. Læs mere her