<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Nyt event site til nordic bim academy konferencen

Nordic BIM Academy, er en 3-dages konference der løber fra d. 2.-4. November på Hotel Bella Sky i København med fokus på den nyeste udvikling inden for BIM (Building Information Model).

I disse dage vil deltagerne bl.a. blive opdateret på alle fordelene ved OpenBim, som er en transparent tilgang og proces til brugen af BIM, og som gør det muligt for alle partnerne at arbejde med de samme filer. Målgruppen for konferencen er arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og andre interessenter inden for byggeriet. Der vil være fokus på de nyeste BIM muligheder indenfor design, konstruktion og vedligeholdelses funktioner.

Hjemmesiden har luft I designet og virker dermed let for øjet. Det gør det nemt og overskueligt, at læse igennem og finde de nødvendige informationer omkring eventet.

Se det nye website for NordicBimAcademy her

Propellos har tidligere stået bag revidering af BIM Equity´s visuelle identitet og et nyt responsive website. Læs mere her