<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyt website til konkurrencesitet "Konkurrencer NonStop".

Websitet samler alle de gode konkurrencer på nettet og facebook, og serverer dem nemt for brugerne.

Konkurrencesitet "Konkurrencer Nonstop" har eksisteret i nogle år, og har en stor trafik af besøgende som ønsker at finde nogle af de mange konkurrencer på internettet og facebook af god kvalitet. Udbuddet af konkurrencer er omfattende, og der kan være langt imellem de gode - og troværdige konkurrencer som ikke udnytter kontaktoplysningerne til videresalg.

Propellos står bag det nye responsive website til Konkurrencer Nonstop, som netop er blevet populært på at have et højt niveau på konkurrencerne, og samtidig sikre kontaktoplysningerne ikke bliver misbrugt af f.eks. tredjepart. Der er en del fupkonkurrencer på både facebook og internettet, og der er på nuværende tidspunkt ingen myndighed til at sikre at reglerne bliver overholdt. Det har ejeren bag Konkurrencer Nonstop gjort til et kardinalpunkt for sin egen side. Det var således troværdighed og brugervenlighed der blev prioriteret højest i udviklingen af websitet.

Se det nye website her

Share