<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Fælles løsninger med et helt nyt lag af kreativitet!

Lige før årsskiftet blev Propellos en del af reklamebureauet Connected, da de købte en aktiepost i firmaet. Det skete som en naturlig forlængelse af at vi har arbejdet tæt sammen gennem de seneste 6 måneder på Islands Brygge i Connecteds lokaler.

Her blev det endnu tydeligere at der er både er en rigtig god kemi og en kreativ synergi mellem de to bureauer. Propellos fortsætter som brand/virksomhed med fokus på det digitale område, herunder især websites og inbound Marketing.

Connected er et full-service reklamebureau der har specialiseret sig i integreret kommunikation – og med Propellos tunge digitale kompetencer kan vi sammen tilføre vores fælles løsninger et helt nyt lag af både kreativitet og værdi.

Jakob Kaare Jensen, der er CEO og partner i Connected, udtaler:

”Vi har bevæget os langt i løbet af de sidste fire-fem år fra vi skiftede navn fra Manipulation til Connected – i dag er omkring 80% af vores leverancer rent digitale, så det giver god mening for os at få lidt ekstra tyngde om bord, der sætter os i stand til følge forbrugeren gennem hele processen og hele tiden sørge for, at kommunikationen har en relevant og personificeret tilstedeværelse på tværs af digitale/sociale medier”,

Det kan Propellos CEO, Jacob Mohr Hansen tilslutte sig.

”Vi arbejder i dag primært med Inbound Marketing og websites - det er tæt koblet til Connecteds ydelser inden for integreret kommunikation. Inbound Marketing sætter mange digitale marketingdiscipliner i system – eksempelvis Marketing Automation, Content Marketing, lead-generation/-nurturing, SEO, SoOMeE-marketing, e-mail marketing, SEM, mfl., så det giver rigtig god mening at arbejde endnu tættere sammen omkring arbejdsopgaverne.

Propellos kommer til at fortsætte under sit eget navn som en integreret del af Connected, ligesom man er flyttet ind i Connecteds lokaler på Islands Brygge, Njalsgade 21G, Bygning 5, 4 sal, 2300 København S.

Læs mere om Connected her