<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Derfor skal i have et ssl certifikat til jeres website

SSL er en sikkerhedsteknologi, som sikrer, at data forbliver privat.

SSL er en forkortelse for Secure Sockets Layer. Dette kaldes også for https (Hyper Text Transfer Protocol Secure) og er især vigtigt, hvis man håndterer personfølsomme oplysninger. Derudover har Google annonceret, at SSL beskyttelse er en ranking faktor, når de rangerer søgeresultaterne. Et SSL certifikat på din website vil derfor stille dig i bedre lys hos Google. Alene dette gør, at det er yderst vigtigt at få sat et SSL certifikat på dit website nu.

SSL krypterer trafikken på din hjemmeside, og dermed er det kun afsender og modtager, som kan læse de informationer, der bliver sendt dem imellem. Dette kan for eksempel være, hvis man udfylder en formular med private oplysninger på et website. Der er mange fordele ved at installere SSL certifikat til jeres website. Vi anbefaler det især, da det vil øge sikkerheden og skabe tryghed hos jeres brugere, som dermed ikke vil være bange for at besøge jeres website.  

For at skifte til SSL uden at miste både salg og overblik anbefaler vi her 4 steps til installering af SSL. 

4 skridt til installering af SSL 

1. Installér SSL certifikat

Der findes flere former for SSL certifikater, og det kan være en udfordring at finde ud af, hvilket man skal vælge at følge. Det første step i beslutningen og installering af SSL er at tage en snak med jeres webbureau omkring, hvilke mulige løsninger der er. 

2. 301 redirects

Dernæst skal I få lavet 301 redirects for alle jeres URL'er, når I er skiftet til https. Dette vil gøre, at jeres gamle URL'er vil redirectes til samme version nu med https://.  

3. Ret interne links

Tredje step er, at I retter jeres interne links på jeres website, så I undgår forstyrret indhold på jeres sider. Nogle programmer såsom WordPress og Magento kan være besværlige og kan skabe "mixed content" efter skiftet til https, og derfor er det vigtigt, at ens interne links bliver rettet. 

4. Test din website 

Som sidste step i installeringen er det vigtigt, at I tester jeres website grundigt. Tjek om skiftet fra http:// til https:// på jeres website har givet problemer i forhold til jeres URL'er, om designet ser rigtigt ud, og om alt virker, som det skal. Hvis I kan se betegnelsen "sikker" ved siden af domænenavnet, en lille hængelås eller hvis noget af adresselinjen er markeret med grøn, har I installeret SSL korrekt. 

Efter skiftet bør I ændre fra http til https i Google Analytics under "indstillinger for visning". Til slut skal i rette Google Search Console (GSC) ved at "tilføje nyt website". 

Har i brug for hjælp til installering af et SSL certifikat så kontakt os gerne på telefon 70707185 eller udfyld formular her.