<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1691201484493316&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero hero-lines-image

Med automatisering i MailChimp kan du nu gøre din e-mail marketing indsats endnu mere effektiv.

Du kan planlægge et helt workflow af nyhedsbreve, hvor dine kundeemner automatisk modtager e-mails - alt efter hvor de befinder sig på loyalitetsstigen eller salgsprocessen. Kundeemnerne kan dermed bearbejdes automatisk, mens du kan fokusere på andre tiltag. Du sparer tid og kan opnå et større salg med automatisering i MailChimp.

MailChimp tilbyder to former for automatisering; henholdsvis et handlingsbaseret- og datobaseret workflow. Det handlingsbaserede workflow bliver udløst ved, at et kundeemne laver en specifik handling – typisk i et nyhedsbrev eller på en hjemmeside. Det kan f.eks. være, når et kundeemne tilmelder sig et nyhedsbrev eller downloader en guide. Det vil resultere i et antal mails med velkomstmails, specialtilbud eller yderligere information, de kan have glæde af. Dvs. at det trigger en eller flere mails til at blive udsendt automatisk til kundeemnet.

Ved et datobaseret workflow kan du forudbestemme, hvilke specifikke dato'er de enkelte e-mails skal udsendes i MailChimp. Det kan f.eks. være i forbindelse med et kundeemnes fødselsdag, hvor man gerne vil tilbyde noget ekstra.

De to typer af workflows giver en lang række af muligheder for at automatisere din marketing baseret på forskellige hændelser. MailChimp har lavet en kort guide om mulighederne, som du kan se nærmere på her:

 DOWNLOAD & SE GUIDEN

 Ps: Automatisering fungerer kun på de betalte MailChimp løsninger.

 

Før du kan komme i gang med automatisering i MailChimp, skal du have planlagt det indhold, der skal automatiseres omkring. Det kan du læse mere om her.

 

Hent Mailchimp Guide på dansk